Feedback
Din mening er viktig for oss

Din mening er viktig for oss

Vi tar gjerne i mot gode tips til hvordan våre tjenester kan bli enda bedre, og takker på forhånd for hjelpen!

HiFi Klubben

Om HiFi Klubben

Hvis du bor langt fra nærmeste HiFi Klubben-butikk – eller bare foretrekker å handle i ro og mak hjemmefra – er du alltid velkommen i vår nettbutikk. Du kan handle 24 timer i døgnet, og på dagtid sitter våre erfarne medarbeidere klare til å veilede deg via chat eller telefon.

På hjemmesiden får du tydelig og grundig informasjon om alle våre produkter, inkludert alle dem som vi ikke har plass til i denne katalogen. Det gir deg et solid grunnlag for å ta de rette valgene. Legg drømmen i handlevogna – så fikser vi resten for deg.

Feature Highlights

Vi har fast lav frakt på 99 kr. Om du ønsker hjemlevering betaler du et tillegg for dette.

Normalt vil vår leveringstid være 2 – 6 virkedager etter at varen er sendt fra vårt hovedlager og overlevert til vårt fraktselskap. HiFi klubben bruker Bring til frakt. Du vil motta en ordrebekreftelse etter du har lagt inn ordre, du vil også motta en e-post når bestillingen din er sendt. Hvis du bestiller varer som er midlertidig utsolgt, vil du bli informert via e-post om leveringstidspunkt. Ønsker du ikke å motta varen på grunn av forlenget leveringstid/restordre, har du naturligvis muligheten til å avbestille den uten noen kostnader for deg. Vi tar forbehold for lengre leveringstid i Julen og perioden etter Black Friday.

Inneholder bestillingen varer over 35 kilo, eller store varer som må sendes på pall, vil levering skje med Bring Express, eller Bring Cargo avhengig av hvor i landet du bor. Bring kontakter deg før utlevering. Vi sender alltid møbler på pall hjem til deg med varsling.

Enkelte steder har Bring utkjøring kun 1 gang i uken, og da må ekstra tid beregnes.

HiFi klubben Norge kan kun sende varer til norsk adresse. Varer til Svalbard og Jan Mayen bes legge ved kommentar i ordre for momsrefusjon.

Produktliste

Viser 25 of 3006 produkter

    Nettbutikkomtaler

    Det er Ingen kundevurderinger å vise