Finn best pris på dine favorittprodukter

Forsiden » Personvern

Personvern

Hvem vi er

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på bestpris.no. Nedenfor finner du informasjon om hvorfor vi samler og behandler personopplysninger, og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Vi behandler personopplysninger i samsvar med de lover og regler som til enhver tid gjelder, herunder lov om behandling av personopplysninger og EUs personvernforordning (GDPR).

Best Pris Norge AS (heretter Best Pris) er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på̊ bestpris.no. Best Pris vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen, med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Hva slags informasjon samles inn?

Handel på Best Pris

Det foregår ingen handel på bestpris.no. Når du klikker kjøp på ett av våre produkter, vil du bli videresendt til nettbutikken vi som tilbyr dette produktet. Dersom du velger å kjøpe dette produktet handler du som kunde i denne nettbutikken, og handelen er på ingen måte knyttet til Best Pris. Vi anbefaler at du leser nettbutikken egen personvernerklæring, samt setter deg godt inn i deres vilkår og betingelser.

Kundeprofil

Dersom du oppretter en kundeprofil lagres dine personopplysninger på din konto. Du kan selv endre dine opplysninger fra min side, eller be om at din konto skal slettes. Denne informasjonen lagres på Best Pris sine servere.

Nyhetsbrev

Vi har mulighet til å sende deg gode tilbud og kampanjer på e-post, dersom du samtykker til dette. Ved utfylling av skjemaet for påmelding til vårt nyhetsbrev, lagrer vi ditt navn og din e-post adresse. Denne informasjonen blir lagret på Mailchimp sine servere. Du har til enhver tid mulighet til å melde deg av listen ved en link nederst i evt nyhetsbrev du mottar fra oss.

Produktanmeldelser

Du har mulighet til å gi din tilbakemelding på våre produkter. Når du benytter skjemaet for å opprette en produktanmeldelse, lagrer vi oppgitt navn, e-post adresse, vurdering og anmeldelse i vår database. Anmeldelsen vises på produktsiden.

Chat

Når du benytter vår LiveChat, vil informasjonen du oppgir og en logg av samtalen lagres i Zendesk, Inc sine systemer.

Informasjonskapsler

For å få informasjon om bruk av bestpris.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En cookie er en tekstfil som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. Cookies brukes på mange nettsteder for å gi besøkende tilgang ulike funksjoner.

De fleste av disse informasjonskapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere. På bestpris.no brukes følgende tjenester informasjonskapsler:

Google Analytics

Best Pris bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Informasjonskapslene hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker siden vår. Denne informasjonen bruker vil til å forbedre nettstedet vårt, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjonen blir lagret hos Google Inc, og er ikke knyttet til noen av personopplysningene dine.

Chat

Zendesk lagrer informasjonskapsler for at vår support chat skal fungere optimalt. Hvis tilkoblingen f.eks. blir brutt, vil man likevel kunne fortsette dialogen på grunn av denne informasjonskapselen.

Annonsering på Facebook og Google

Best Pris bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen.

Hvordan administrerer jeg innstillinger for informasjonskapsler?

En forutsetning for bruk av informasjonskapsler/cookies, er at du har samtykket til bruken. Forhåndsinnstillinger i nettleser om at du aksepterer informasjonskapsler/cookies anses som samtykke. Det er tilstrekkelig at du samtykker én gang for det samme formålet. Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake sitt samtykke.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal. På linkene nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler i de mest kjente nettleserne:

Sletting av personopplysninger

Best Pris vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med oss. Våre kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om innsyn, retting og sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen, og kreve rett til dataportabilitet.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at Best Pris ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: datatilsynet.no

Endringer i personvernerklæringen

Best Pris forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gi deg skriftlig informasjon om slike endringer gjennom våre tjenester.

Kontaktinformasjon

BestPris.no
E-post: [email protected]

Postadresse:
BestPris.no
c/o Mementor AS
Grenseveien 30E
0571 Oslo