Finn best pris på dine favorittprodukter

Forsiden » Blogg » iPhone 11: Mye telefon for pengene!
Iphone 11: mye telefon for pengene! Iphone-11-anmeldelse - best pris

iPhone 11: Mye telefon for pengene!

Alle som vokste opp på 2000-tallet, husker godt krigen mellom mobilleverandører. Det var Nokia og Sony Ericsson for de fleste. Noen hadde flipptelefoner, andre hadde Gameboy-liknende mursteiner med penn. I dag er mobillandskapet nesten totalt ugjenkjennelig.

Nokia og Sony Ericsson kjenner vi fremdeles til, men det er kun to utviklere det egentlig er verdt å snakke om når vi prater om mobiltelefoner, og disse to er Apple og Samsung.

Takket være smarttelefonen har disse to selskapene tatt helt over. Med større skjermer, interaktivt display, og apper som gjør iPhone og Galaxy til så mye mer enn bare en vanlig telefon, er det ingen tvil om at dagens mobilkunder kun vurderer to valg.

I denne anmeldelsen skal vi se litt nærmere på iPhone 11.

Oppdatering: iPhone 13 Pro er nå på markedet.

Dette er Apples nyeste forsøk i krigen om dominans på mobiltelefon markedet, og kanskje kan de nå dra nytte av de småproblemene Samsung har hatt den siste tiden.

En bedre iPhone til rimeligere pris

En ny mobiltelefon har alltid vært noe vi har vært forberedt på å bruke penger på. De fleste av oss ønsker oss ny mobiltelefon til jul eller bursdag, det er ikke noe vi har råd til å bruke penger på til vanlig. Som regel er det her snakk om flere tusen kroner for et produkt vi vet at vi kommer til å bytte ut relativt raskt.

Iphone 11: mye telefon for pengene! - best pris
iPhone til rimeligere pris

IPhone 11 er ikke et produkt man kan omtale som billig på et generelt plan, men innenfor mobiltelefonenes verden så er ikke prisen på Apples nyeste storsatsing dårlig i det hele tatt. Der prisene naturligvis endrer seg over tid, så koster foreløpig den rimeligste iPhone 11 nette 8490kr. Dette er en del penger for de aller fleste, men det er ikke dårlig for et produkt som bør kunne være med deg i noen år fremover. Klikk her for å se oppdaterte iPhone 11 priser.

Prisen kan høres mye ut for en telefon, men det er ikke først og fremst telefonen du betaler penger for. Det er muligheten til å ha hele verden i lomma som koster deg penger. Apples håp med denne telefonen, er å kunne erstatte alle andre teknologiske duppeditter du skulle måtte gå rundt med.

iPhone 11 er nemlig telefon, klokke, kamera, og kilde til en rekke forskjellige mobilspill. Dette har så klart lenge vært tilfellet innenfor mobiltelefoner, men det er sjelden at resultatet har vært så solid og seriøst som hva er tilfellet med iPhone 11. Denne telefonen kommer videre også med et kamera med nattmodus, noe som betyr at du kan filme profesjonelt både om natten og dagen.

En mobiltelefon med et skikkelig kamera ville høres rart ut et par år tilbake i tid, men det er ikke til å komme unna at flere og flere i dag bruker telefonen til både bilder og selfies. På grunn av denne utviklingen så har teamet bak den nyeste iPhonen gjort alt i deres makt for å sørge for at deres nyeste produkt leverer på kamera området, og vi kan trygt si at de har lykkes med å levere en solid oppgradering på tidligere resultater.

Denne telefonens innovative kamera er en ny ide som ser ut til å føre til et meget bra resultat. Nå kan du gjøre mye mer enn å bare ta selfies. Du kan filme så profesjonelt som mulig på en mobiltelefon. iPhone 11 kommer komplett med en app som lar deg prøve alle mulige kamerafunksjoner på dine videoer, noe som resulterer i det mest profesjonelle kameraet vi noensinne har sett på en telefon.

En raskere og mer robust iPhone

Det er ingen tvil om at det var smarttelefonene som endret markedet og gjorde telefoner til noe mer enn en ”SMS-maskin” man til tider ringte med. Før dette inntoget, så var mobiltelefoner som sagt noen grå mursteiner man gikk rundt med i lomma. Vi kunne spille Snake, men det ble ikke så mye mer spennende enn det.

Når smarttelefonene kom, og man plutselig kunne sjekke Facebook midt i mattetimen uten at noen kunne merke noe som helst, ja, så snart dette hendte så ble smarttelefonen noe ingen kunne klare seg uten. Dette viser hvor fantastisk dette produktet faktisk er, men etterspørselen førte også med seg et problem.

Dette problemet var at telefonene ikke alltid holdt. Vi snakker her om et tynt og flatt produkt som man presser ned i lommen. Dette kan være helt ok for noen som har brukt egne penger på et produkt de tar seriøst, men saken er en helt annen når vi snakker om en tenåring som har fått den nyeste smarttelefonen i konfirmasjonsgave.

Både iPhone og Galaxy har blitt mye mer solide enn hva tilfellet var før, men det er ikke til å komme unna at mobiltelefoner selv den dag i dag ikke alltid er så robuste som man skulle ønske. iPhone11 kommer med et nytt glass, noe som betyr at de klassiske ripene på forsiden av mobilen skal være lettere å unngå.

I tillegg til dette er Apple sin nyeste satsing mer kapabel til å håndtere klossete fingre enn noen gang tidligere. Det å miste mobiltelefonen sin i et badekar eller toalett er noe de aller fleste av oss har opplevd. Det er selvfølgelig en flau opplevelse, men det verste er utvilsomt at vi står igjen uten en telefon.

Dette er ikke lenger tilfellet. Nå vil du bare stå igjen med våte fingre og en flau følelse, takket være oppgraderingene Apple har gjort når det kommer til begrensning av vannskader. iPhone 11 kan overleve så lenge som 30 minutter i opptil 2 meter med vann. Dette betyr ikke at du bør sette i gang med svømming med telefonen, men det betyr at det skal mer til enn noen gang før for å ødelegge din telefon.

Hva får jeg for pengene?

Med alle disse oppgraderingene og forbedringene så vil mange frykte at man må betale i store summer for å få tak i iPhone 11, men som vi allerede har sagt så koster denne nyeste godbiten ikke all verdens i henhold til verdien en mottar. Prisen er ikke dyr for en mobiltelefon (det er ganske mye billigere enn iPhones tidligere priser på nye produkter), men det er jo klart at det ikke er alle som kan bruke slike summer helt uten videre.

Dersom dette gjelder deg, så trenger du ikke å fortvile. Nå til dags så finner du nemlig mange fine muligheter for deg som ikke har råd (eller som rett og slett ikke ønsker) å bruke hele summen på en gang. Dersom du er en trofast Apple kunde, så kan vi anbefale deg å ta med din game iPhone til din forhandler. Dersom denne er i god forfatning, så kan den hjelpe med å få deg en rabatt.

Dersom du i dag bytter inn en gammel iPhone i god forfatning, så kan du få bort imot 50% rabatt. Dersom dette er din første iPhone (eller dersom du har hatt deg en liten pause fra Apple sine produkter), så kan du dra nytte av muligheten til å betale for din nye iPhone 11 månedlig. Her vil priser variere en del basert på hvilken forhandler du benytter deg av, så vi anbefaler at du sjekker tilbudet skikkelig før du tar et valg.

Uansett hvordan du får tak i den, så er det ingen tvil om at iPhone 11 er et solid og allsidig produkt. Med stor skjerm og rask internett tilkobling så kan denne telefonen brukes til alt du vanligvis ville brukt en PC til, derfor er det ekstra bra at denne telefonen kommer med minimum 64 GB lagringsplass.

Det er flere muligheter når det kommer til lagringsplass på iPhone 11, men 64 GB er altså minimum for akkurat denne telefonen. Vi skal ikke mange år tilbake i tid før standard var 8 GB, men her var det som oftest snakk om en iPod som eksklusivt spilte musikk.

64 GB er tradisjonelt sett mye lagringsplass, men dagens mobillandskap har endret seg voldsomt, og derfor tar det nok ikke så altfor lang tid å bruke opp 64 GB, i hvert fall ikke dersom du er en av dem som liker å ta bilder og film eller strømme videoer med mobilen.

Oppgrader uten store kostnader

For de av oss som liker å benytte oss av absolutt alt den nyeste teknologien har å by på, så er det en fantastisk nyhet at iPhone 11 kommer med mye mer enn 64 GB lagringsplass. Vi må riktignok betale litt for denne ekstra lagringsplassen, men hva er vel litt ekstra utgifter når resultatet er et produkt som gjør alt?

64 GB lagringsplass er ikke all verden. Det er sikkert nok for de av oss som primært bruker telefonen til ringing og teksting og bare ser på videoer eller laster ned musikk når vi er hjemme og har internett tilkobling, men for de som liker å strømme eller laste ned mens de er på farten, så er det helt essensielt å ha mer enn 64 GB lagringsplass.

Dette får du nå, men du må legge ut litt ekstra for denne goden. For dobbel lagringsplass må du legge ut noen tusenlapper ekstra gjerne, mens 256 GB koster enda litt mer. Igjen anbefaler vi deg å ta en titt på denne oversikt over iPhone 11 priser for å få et oppdatert og tidsriktig innblikk i prisene.

En flunkende ny iPhone til under 10 000 kr er noe de aller fleste bør ta seg råd til, da dette ikke nødvendigvis er hverdagskost fra Apple. Den nyeste iPhonen er ikke bare en solid telefon, men den er også alt du trenger innenfor underholdning og teknologi. iPhone 11 eliminerer trangen til å eie et kamera, PC og TV.

I tillegg til å fungere som total underholdningsmaskin, så er det noen andre ekstra fordeler med Apple sin aller nyeste telefon. I løpet av de siste par årene, så er det mange kunder som har klaget over levetiden til iPhoner og smarttelefoner. Det er mange som har problemer med å få telefonen fulladet, og når dette skjer varer batteriet altfor kort. Dette er det nå slutt på.

Unngå ladetrøbbel med nye iPhone11

Det er blitt et veldig vanlig problem, men det ser nå endelig ut til at ladetrøbbelet er over for Apple. Dagene med kort varighet på mobilbatteriet er forbi, takket være Apple som nå gir oss hele 11 + timer med mobiltid. Dette er lengre enn noen gang før og et definitivt pluss for telefonen.

Iphone 11: mye telefon for pengene! - best pris
Unngå ladetrøbbel med nye iPhone11

Dette betyr at vi ikke alltid trenger å gå rundt med ladere i lommen, og vi trenger heller ikke stresse med å komme oss hjem før mobilen går tom for strøm. Lengre ladetid er selvfølgelig fantastisk for oss kunder, men det kan likevel være smart å huske på at du får mye igjen dersom du behandler mobiltelefonen din skikkelig.

Mer enn 11 timer med mobilbruk er jo fantastisk, men dette er ikke noe som varer over lengre tid, særlig ikke dersom man slurver med ladning av telefonen når den er ny. Det kan fremdeles være viktig å sørge for å utlade telefonen din helt før du plugger den inn. Husk at dersom du misbruker batteriet til din nye telefon, så ødelegges dette mye raskere.

Noe annet som det kan være viktig å være klar over, er at iPhone 11 ikke kommer med en såkalt “fast charger”. En “fast charger” er en ekstra rask lader som var inkludert med den tidligere iPhone modellen. Denne laderen ladet mobilen ekstra fort og var ideell for de av oss som ofte måtte springe hjem for å lade mobilen i et par minutt.

“Fast charger” er fremdeles et produkt som Apple tilbyr, men denne må du nå kjøpe i tillegg til telefonen dersom du ønsker ekstra rask ladning for din iPhone 11. iPhone 11 Pro kommer også ut på denne tiden og inkluderer “fast charger”, men du må legge ut en del større summer for Apples oppgradering for iPhone 11.

iPhone 11: fordeler og ulemper

Den desidert største fordelen med iPhone 11 er at vi takket være denne finurlige lille maskinen med fantastisk design nå har alt i en og samme lomme. Takket være Apple og deres vanvittige oppfinnsomhet, så trenger vi ikke lenger å dra rundt på en iPod og en Gameboy i tillegg til telefonen.

For å være helt ærlig, så trenger vi heller ikke PC-en lengre. Alle disse  produktene har blitt erstattet av iPhone 11. Denne versjonen av iPhone er den desidert raskeste og mest robuste versjonen vi noen sinne har sett, i tillegg til at den kommer komplett med en batteritid på over 11 timer. Dette betyr at vi kan se Netflix på toget, så lenge vi har 4G, uten å måtte bekymre oss for at telefonen skal dø.

Man skal lete lenge etter negative aspekter ved denne iPhonen før man finner noe som helst å sette fingeren på, men dersom man insisterer på å peke ut potensielle negative aspekter, så må vi si at det eneste vi kan komme på, er det at “fast charger” ikke inkluderes i den originale prisen. Dette er forståelig ettersom vi blir gitt et produkt som har en levetid på hele 11 timer, men likevel litt irriterende ettersom “fast charger” tidligere har vært inkludert i de nyeste iPhone mobilene til standardpris.

Med unntak av mangelen på “fast charger”, så er det veldig lite negativt å si om den nyeste iPhonen. Det er ingen tvil om at markedet har blitt mye mer kompetitivt enn noen gang før, men det ser ut til at Apple har vært klar over dette og svart med å gi oss en av de bedre mobiltelefonene per dags dato.

For deg som ikke er fornøyd med en helt “vanlig” iPhone, så kan vi nok anbefale en titt på iPhone 11 Pro. Dette er en litt eksklusiv versjon av iPhone 11 og koster derfor litt ekstra, men for deg som er opptatt av å ha det beste av det beste så kan nok Pro versjonen av den nyeste iPhonen være verdt det.

iPhone 11 Pro gir deg alt du får med iPhone 11, pluss noen fine ekstra funksjoner. Som allerede nevnt så kommer iPhone 11 Pro med “fast charger” og muligheten til å velge blant 3 flotte design, men det aller beste med Pro versjonen av Apple sitt siste produkt er at det kommer med et ekstra kamera. Dette er kanskje ikke nødvendig for absolutt alle, men det er essensielt for deg som liker å ta gode bilder.

iPhone 11 – En investering som er verdt det?

Dersom man skal kjøpe ny mobiltelefon i 2019, så er dette noe man bør tenke godt på. Det er ikke noe poeng å finne en billig telefon som bare varer i 3 måneder. Da er det lurere å spare litt, slik at man sørger for å skaffe seg en solid telefon når man først skal bruke penger på dette. iPhone 11 koster litt penger, men ikke mer enn den er verdt. Her får vi et førsteklasses kamera, tilgang til spennende funksjoner, og en meget solid mobiltelefon som kan holde i flere år for en ganske rimelig penge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *