Finn best pris på dine favorittprodukter

Forsiden » Blogg » Fitbit Charge 5, treningsklokke
Fitbit charge 5, treningsklokke fitbit charge 5 - best pris

Fitbit Charge 5, treningsklokke

En treningsklokke som Fitbit Charge 5 er mye mer enn bare en treningsklokke, men som treningsklokke er den et glimrende hjelpemiddel for deg som liker å trene.

Det finnes flere parametre som klokken måler når du har den på armen slik at du skal kunne måle disse mens du trener. I hovedsak startet Fitbit-eventyret med at de laget en meget enkel skritteller.

Mange modeller senere har du Fitbit Charge 5 som fortsatt måler antall skritt du beveger deg, men den kan  også måle pulsen, kaloriforbruk, søvnmønster, og mye annet.

En praktisk funksjonalitet med denne treningsklokken er at man både kan lese tekstmeldinger på den, og man kan se hvem som ringer. Dette er en klokke som ikke bare passer til trening, men med en stor og fin skjerm som gjør det enkelt å lese både meldinger, påminnelser og det er enkelt å se hvem som ringer.

Når man benytter seg av Fitbit Charge 5 så er dette en klokke hvor man kan velge en farge som passer til forskjellige antrekk, eller man kan velge en farge som er annerledes enn andres hvis man liker å skille seg ut.

Klokken finnes i et stort antall farger slik at du kan velge en klokke som passer humør eller personlighet, eller du kan velge flere slik at du bytte i forhold til humør eller antrekk. Du kan også velge å bytte reimen hvis du ønsker det.

Skjermen for Fitbit Charge 5 er en OLED-skjerm med klar og tydelig tekst og tydelige overganger slik at du lett skal kunne benytte klokken mens du er på farten og mens du trener.

Det er viktig med en god skjerm når man skal få med seg alt som skjer på telefonen mens man trener og vil vite hvordan pulsen er eller hvor langt man har beveget seg.

Denne sportsklokken er laget for alle telefoner slik at du kan benytte den uansett hvilken type telefon du bruker. Den har ikke innebygget GPS, men den benytter telefonens GPS slik at du får stedsinformasjon når du trenger det, i tillegg til at det er mulig å se treningsruten etterpå for å sammenlikne mellom forskjellige treningsøkter med den rette appen på telefonen.

Fitbit charge 5, treningsklokke  - best pris

Med en Fitbit Charge 5 kan du benytte deg av pusteanbefalinger for å hjelpe deg å finne roen og puste riktig. Den gir deg også muligheter til å måle søvnmønstre eller du kan benytte den som vekkerklokke.

Det er mange bruksområder for et aktivitetsarmband hvor du kan benytte stillemodus for alarmer eller telefonsamtaler. På denne måten våkner du av alarmen av vibrasjon uten at du trenger å vekke din partner samtidig. For eksempel kan dette være et hjelpemiddel i bransjer hvor man har sovende vakt og trenger å kunne vekkes midt på natten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *